Nem érzem emiatt magam bűnösnek, vagy kontárnak, egyszerűen csak időszűkében ha vágyom valami melegre és finomra, jó ehhez a recepthez nyúlni. ;-)
Hozzávalók 4 főre
- 2 liter ALDI-s 100%-os paradicsomlé
- 1 csokor petrezselyem
- egy kisebb marék friss bazsalikom
- 2 evőkanálnyi kapribogyó
- reszelt parmezán (fejenként 1 evőkanálnyi)
- 1 fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
Így készítsd
- tedd fel forrni a 2 liternyi paradicsomlevet
- míg melegedik, egy serpenyőben dínsztelj meg apróra vágott hagymát és kinyomott fokhagymát, majd dobd bele a levesbe
- vágd fel a bazsalikomot, majd azt is dobd bele
- amikor felforrt, még várj kb fél percet, és zárd el alatta a gázt
- aprítsd fel a petrezselymet is
- tégy a leveses tányérok aljára reszelt parmezánt
- szedd ki tányérokba a levest
- szórd meg az apróra vágott petrezselyemmel, és szórd bele a kapribogyót is frissiben ;-)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése