Hozzávalók kb 22 centis sütőformához
- 25 deka mascarpone
- 25 deka zabfalat
- egy tábla étcsoki, ha gyerekek is esznek belőle akkor legyen inkább tejcsoki
- 15 deka vaj (nem margarin!!)
- 1,5 deci tejszín
- 1 evőkanál stevia (vagy 3 evőkanál barna cukor)
- 4 sárgabarack
Így készítsd
- tégy sütőpapírt a forma aljára
- a kekszet törd jó apróra és keverd el az olvasztott margarinnal, és a szintén apróra tört csokoládéval
- a masszát oszlasd el a sütőforma aljára szép egyenletesen
- most jön a krém :) robotgépben turmixold össze a mascarpone-t a tejszínnel, a 2 sárgabarackkal és a stevia-val
- a krémet töltsd rá a kekszalapra
- az a jó ha a hűtőben pihen kb 2 órát fogyasztás előtt
- tálalás előtt díszítsd a tetejét a maradék két sárgabarack apróra vágott húsával
Jóétvágyat!! ;)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése