Imádom magában, vagy pirítósra kenve is. Hús mellé pedig teljessé teszi a vacsit. ;-)
Hozzávalók
- egy nagy pohár görög joghurt
- 2 db nagyobb befőzős uborka vagy 1 db 250 grammos kígyóuborka
- só, fehér bors
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 evőkanál olívaolaj
- 1 kis citromlé
Így csináld
- az uborkát reszeld le (előtte hámozd meg ha hasfájósok vagytok)
- majd sózd meg és hagyd állni
- 10 perc után facsard ki az uborkát
- majd a joghurtba tedd bele a kinyomott fokhagymát, a borsot, a citrom levét és az olajat
- jól kavard össze és borítsd rá az ubira
- hagyd hűtőben állni 1 órát fogyasztás előtt, had' érjenek össze az ízek!!! ;-)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése