Gasztro blog mindenről ami finom, ami ízes, amit szeretek, amit elkészítek.
Alapanyagokról, fűszerekről, gasztro élményekről, kicsit egészségesebben, tudatosabban mint amúgy szokás.
Olyan Eszteresen. ;)

2013. szeptember 1., vasárnap

Vajas grillezett zöldbab

Még tart a bab szezon is, így a fagyasztott testvér marad a hűtőben, de a frisset igyekszem mindig jó helyről beszerezni.
Ez az egyszerű grillezett zöldségtál a mindennapjaimhoz tartozik, bár a zöldségeket azért variálom benne. :)


Hozzávalók


  • 1 nagy marék zöldbab
  • 2 nagy fej barna csiperke
  • 2 fej paradicsom
  • 1 fej vöröshagyma
  • zöld fűszerek, kakukkfű
  • só, bors
  • vaj
  • fokhagyma


Az elkészítése nagyon egyszerű. A marék zöld babot moss meg és vágd ketté mindet. Vágj fel apróra egy vöröshagymát és üvegesre pirítsd meg vajon, majd dobd bele a babot, az apróra vágott bazsalikomot, és a feldarabolt barna csiperke gombát is, a paradicsommal és a fokhagyma gerezdekkel együtt.
Fűszerezd meg őket. Tálaláskor dobj rá pár szál kakukkfüvet.

Jóétvágyat! ;)




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése